Det gör så ont....

Det värker i mitt hjärta av längtan efter dig, jag kan nog inte ens beskriva det i ord!! Du är min värld, den jag vill leva resten av mitt liv med.

Jag är så otroligt glad att jag har min älskade vänner, skulle aldrig klara en dag utan er!! Ni är de som får mig att fortsätta kämpa, som får mig att orka.
Jag vill tacka er, tacka er för att ni är mina vänner, för att ni orkar vara mina vänner!
Jag älskar er, flera varv runt jorden och tillbaks!! ♥

Jag saknar dig!!

Dagen idag har varit väldigt blandad..

Pappa kom och hämtade upp mig vid kvart i tolv ungefär så åkte vi upp till farmor i Nyköping, var väldigt trevligt att få träffa henne igen, vad länge sen! :) Var även trevligt att få träffa pappa och Malin och mina underbara systrar, och Jonny oxå såklart :)
Kom väl hem vid kvart över fem ungefär, sen vid sex så kom Jocke och lämnade Neo, mitt lilla hjärta!

Sen ju närmare kvällen det lider desto mer kommer ångesten... blir ju inte bättre av att vi fått lite frågor från utbildningen som jag inte riktigt fattar :S
Men ska väl gå bort härifrån nu, sätta mig och se lite på tv:n.. fixa matlåda tills imorgon måste göras oxå ja!!

Take care!!









Jag saknar dig så det värker i hjärtat!! ♥

Sol!! :)

Idag har äntligen solen tagit sig i kragen och tittat fram, otroligt skönt!! :)
Dock så är jag lite tråkig och har mest suttit inne och pluggat, dock en promenad med Neo förut tillsammans med Annica och Tindra, mycket trevligt!! :)

Imorgon bär det av till Nyköping och farmor, ska bli mycket trevligt :) var väldigt länge sen jag träffade henne nu.
Pappa kommer och hämtar upp mig runt elva, halv tolv. Så blir ändå lite sovmorgon imorgon med, skönt!!
Sen efter man kommit hem från farmor blir det att fortsätta plugga lite. Usch och fy, jag saknar verkligen inte skoltiden kan jag ju lova!! men men, "bara" 2 veckor kvar!
Oh shit... har inte riktigt tänkt på det förut, det är 2 veckor kvar.. det är nog ganska så "bara" egentligen, haha. Dessa två veckor har gått väldigt snabbt, har lärt mig otroligt mycket faktiskt.
sen efter de veckorna så blir det upp i "svaret", läskigt!!

Men men, nu ska jag ta och äta något, sen fortsätta plugga och renskriva alla anteckningar :)

Take care!! ♥

Systugan i Norrköping

Tänkte vara lite snäll mot en jobbarkompis och göra lite reklam för hennes företag!! :)

http://www.systuganinorrkoping.tk/


When you're halvway up, you're always halfway down...

Dagen har varit upp och ner idag, har väl inte sovit mycket mer än fyra timmar inatt :/ vilket har reulterat i att jag varit vääääldigt trött hela dagen idag. Mycket lätt att koncentrera sig på 3 timmar teori i streck förut på jobbet.. eller inte!

Har drömt en väldans massa under natten, vilket gjorde att jag efter kvart i fyra inte kunde sova speciellt mycket, somnade till men vaknade lika snabbt idag. Kanske ska tillägga att jag då somnade strax efter tolv då oxå, och så skulle jag upp vid halv sju, kvart i sju. JIPPIE!! Godmorgon Hanna!
Men imorgon blir det en lugn dag, skulle träffat Elin egentligen, men hon gick av någon anledning och blev sjuk, så imorgon ska jag bara slappa hela dagen och vila upp mig.
men men, nu är det kväll, snart natt, och jag ska ta sista varvet med mitt lilla hjärtat innan det blir lite tabletter och sängen för min del *längtar!!*

Godnatt allihop!!


miss u :(

may be surrounded by a million people I still feel all alone
just wanna go home
oh I miss you, you know


RSS 2.0