Dag 7 och 8

Hann inte med att blogga igår, hela dagen bara swicha förbi. Var först och hälsade på ett par vänner till Johan och Annika, jättetrevligt! Kom hem vid halv åtta, åkte direkt till Johanna. Handlade lite mat och lördagsmys. Otroligt lyckad och trevlig lördag! Inte så mycket ångest, dagen gick ganska bra.

Idag har varit en slapp dag. Har sovit länge. Städat. Ätit tacopaj. Umgåtts med Anna som kom över på lite mat. Spelat Zoo Tycoon. Roligt spel!
Har varit en dag som bara bestått av slapp. Mjukiskläder och datorn i knät. Har snurrar väldigt mycket i fuvudet, tankar som far fram och tillbaks. Imorgon är det dags att ringa polisen! Spännande. Skrämmande! Jag är nervös. och lite rädd. Men det går nog bra, hoppas jag! Allt känns helt plötsligt så verkligt. Kan knappt prata om något annat känns det som. Ska försöka släppa allt efter rättegången. Han är inte ens värd att hata. Han är inte värd några känslor alls. En vacker dag ska jag sluta hata honom. Jag kommer alltid hata det han har gjort, men inte honom. Han ska vara luft för mig. En dag, en vacker dag! Men än så länge så hatar jag honom.





Ta hand om varandra, och le! Ett leende gör mer än vad ni någonsin kan tro. ♥


Dag 5 och 6

Glömde visst skriva igår. Har jobbat, båda idag och igår. Nu är arbetsveckan slut, skönt! Har jobbat 3 dagar, men är helt slut i huvudet. Mina tabletter gör ju inte saker och ting bättre. Men jag hoppas på det bästa!
Igår och idag har tankarna fart vilt, fick igår papper från tingsrätter, angående rättegången. Nu är den verkligen inplanerad, det finns en tid, ett datum, ett namn! Jag hatar honom. Han har förstört liv, mer än vad han någonsin kan förstå. Jag vet inte om jag någonsin kommer kunna förlåta honom det!! Jag kanske inte alltid kommer att hata honom lika mycket som nu, men en vacker dag ska jag ignorera honom, vara som han var mot oss, den dagen han förstörda våra liv. Jag är rädd för att vara ute, mörkret gör mig rädd. Jag är rädd för bilar. Jag är rädd för vissa lampor, skrik. Han har förstört mig, och mina vänner!! Jag hoppas att han kommer få betala ett högt pris för det.
Jag är hjärtligt tacksam för alla som finns där, som visar oss sitt stöd bara genom att dom vill se idiotfan, hur han ser ut.
Satt ute på gården för ca 2-3 veckor sedan med en kompis. Vi hade nyss pratat om "idiothelveteskapet", hon visste vem han var. Det kommer två snubbar, jag får en otroligt äcklig magkänsla, nästan värker i magen och jag känner hur hjärtat dunkar på. De hälsar på min vän och går in i en port. Det var Han! Mannen jag HATAR så högt. Jag tar ett djupt andetag när min vän sa att det var han. Jag var glad att han gick in i porten, att han inte kom fram. Det skulle jag inte tänkt! Dom kommer ut från porten, och kommer fram till oss och börjar prata. Idiothelveteskapet pratar med MIG! Känslan jag kände i kroppen går inte att beskriva. Jag var arg, ledsen, frustrerad. Besviken. Där gick han, som vem som helst, har skadat mig så psykiskt så det inte går att beskriva. Och här kommer han och pratar med MIG! Han vet inte att jag är jag, men jag ville säga det. Hur kan han få gå fri här, när han har skadat 5 unga människor psykiskt, och 2 stycken fysiskt för resten av livet! HUR?? Det är för mig obegripligt. Han begår nya brott, brott efter brott.... Rättegången kommer få hålla på i TVÅ dagar pga alla brott. Hur kan en sån människa få gå fri? Mina vänner kunde ha dött i den olyckan!! Måste någon verkligt försvinna från denna jord för att någon ska inse vad han gör för något? Jag blir arg och ledsen, och ingenting kan jag göra.
Nej, nu funderar jag på att försöka varva ner, slänga mig i ett bad innan jag stressar upp mig för mycket. Ta en tablett, godispåsen och sen slänga mig i badet. Det är fredagsmys!







Ta hand om varandra, ni vet aldrig när den sista dagen är!! ♥

Dag 4

Idag blev det jobb, äntligen! Jobbigt, men samtidigt skönt att komma igång. Kändes både psykiskt och i magen att det vär länge sen. Det var jobbigt. Alla skulle prata, fråga vad man varit för sjuk osv. Jag orkar inte prata om det. Jag ljuger. En dag blir det bättre, det vet jag. Kan inte bli något annat. Men när är "en dag"?
Tankarna springer iväg.. Fick papper från polisen idag, undra vad dom vill? ska ringa dom på måndag stod det. Stod att det gällde ett trafikärende och att det var samma utredare som har haft om "olyckan".. misstänker att det är något om det! Men allting är ju klart där redan, utredningen är klar och rättegång är inplanerad. Är väl ingen idé att spekulera mer i det, men tankarna far. Började först fundera på om jag hade gjort något olagligt, men det kan jag inte komma på. hm!







Ta hand om er allihop!! ♥

Dag 3

Jobbig dag idag med. Först upp tidigt för att träffa "kuratorn" för lite samtal, sedan hem och gå ut med Neoplutt. Vid 12.40 däromkring så kom min underbara vän Elin hit, kärlek på det!! ♥ åt lite lunch och satt och prata, alltid lika trevligt att träffa henne.
Fick även reda på när rättegången skulle bli mot idiothelveten. Skönt att någonting händer! kommer dock inte tro på något förrän jag har det på papper... tyvärr!





Ta han om er, glädj er åt det lilla så får ni det stora! ♥

Dag 2

Tung dag idag med. Hemma från jobbet. Magen krånglar, och psyket likaså.
Finns inga ord idag.. :/






Ta hand om varandra allihop! Någon dag är den sista dagen. ♥


Dag 1

Första dagen på bloggandet, och det är inte en bra dag.
Var uppe på akuten inatt, ont i magen och bröstet. Har förmodligen magkatarr eller liknande.. inte riktigt det jag behöver just nu! :/ Så blir hemma från jobbet måndag, tisdag minst, sen får vi se... Vill bara att allt ska bli bra, orkar inte med mer skit just nu :(





Tack Johan, för att du alltid finns här, jag älskar dig för det! ♥






Ta hand om varann nu! ♥

jag har bestämt mig...

Jag har haft ett par jobbiga dagar nu, varit sjukskriven från jobbet i 3 dagar, har inte orkat gå och jobba helt enkelt. Det har fått mig till vissa tankar, jag kommer varje dag försöka skriva ett blogginlägg där jag beskriver min dag, mitt mående.
Jag måste göra det, för min skull, för andra som är i samma situation. Hur det är att faktiskt leva med daglig ångest och en depression
, hur det påverkar mig, varje dag, utan att någon faktiskt kan se det. Det är mina känslor, mina tankar. Jag hoppas att det kommer kännas bättre för mig, men även att andra kan få en större förståelse för just depressioner och ångest, psykisk ohälsa d.v.s.













Ta hand om er!!

RSS 2.0