Städa och fixa mat, yeey!

Då springer man här fram och tillbaks lite då, håller på att fixa lite mat! :) blir kyckling och ungrostade grönsaker :) mh!!
Har varit hos mamma och grattat henne lite idag, grattis grattis! :) även lilla mormor var där, trevligt att träffa henne med :)

ska väl återgå till matlagningen, och sen blir lite plocka och dona, sen minsann ska jag bara slänga mig i soffan med godispåsen och se på tv:n :) låter inte fel om jag får säga det!! :)
take care!

idag...

Då sitter man här då, funderar på att snart ta och äta lite mat :) undra vad man ska hitta på för mat idag då.. hmhm!
Får nog bli lite potatisgratäng som jag har kylen, lät inte helt fel :)

Stackars lilla Neo som får stå ut med mitt humör idag, det är inte på topp om man säger så. Ojoj, stackar'n!

Nehe, om man ska ta och göra lite nytta, tänkte städa/plocka lite här hemma oxå :)

Take care!


Du som gjorde det.

Jag kommer inte alltid hata Dig för det du har gjort, en vacker dag ska jag förlåta Dig. Inte för Din skull, men för min. Det har jag lovat mig själv!
Det Du har gjort tar lång tid att bearbeta, bilden kommer aldrig försvinna från min näthinna. Den skräcken jag känner idag kan Du inte ta bort, inte på något sätt. Vägen till att bli "återställd" är lång, men på den stigen är jag nu.
Du körde på dom, mina vänner, jag fick se dom flyta i lyften. Du har skadat två tjejer i sina bästa år fysiskt, och sammanlagt fem personer psykiskt. Du smet, Du verkade inte ens bry dig om att dom Du har kört på faktiskt kunnat dö, och då hade jag aldrig förlåtit dig!
Du var 1 meter från att träffa tre personer till och en hund. Du ska skämmas, Du ska ångra dig, nåt så ini Norden!

Jag vet att jag kommer att klara detta, tillsammans med mina extremt underbara vänner och min otroliga familj så kommer jag att klara av det här. Jag kommer klara av att vistas ute utan att vara rädd, jag kommer våga gå över övergångsstället utan att bilar stannat helt och jag är vettskrämd. Jag ska få bort smällen och bilden från mitt huvud. Det kommer att ta tid, men jag ska klara det!
Sen... sen när jag har klarat det, först då ska jag börja arbeta med att förlåta Dig. Inte för Din skulle, jag bryr mig inte om Dig, utan för min skull! Jag vill inte lägga energi på Dig, inte ens på att hata Dig.

RSS 2.0