Förste advent.

Förste advent idag, mys!
Adventsljusstakar, stjärnor, julgardiner och juldukar är framtagna och sitter på plats nu, så fint så! Tänkte sätta dit jirlangen på balkongräcket oxå, men hela balkongen är full med snö så jag ångrade mig!

Kom nyss in från en väldigt kall promenad med NeoPlutten, han bara ÄLSKAR att vara ute och snön och busa :) han hoppar som att han vore någon groda eller liknande, tur att någon uppskattar snön såhär tidigt!!

Imorgon är det dags för jobb igen då, tjooohooo! En dag ledig iaf, alltid något!
Men är ledig nästa helg, då kommer J hem, och på lördagkvällen så blir det inflyttningsfest hos Johanna. Ska bli härligt att få festa till lite och träffa alla nära och kära :)
Tänkte bli någorlunda kalasfull och dansa på bordet eller liknande :) kanske inte riktigt men nästan... tycker att jag förtjänar det!

Nej, nu ska jag väl ta och fixa lite här hemma..Ha en fin advent och ta hand om varandra!! ♥


jag älskar och saknar Dig så det gör ont!! ♥


mat

Javisst, har hört rykten om att man faktiskt måste äta mat om dagarna... kan det stämma?
Haha, frågan är då bara, vad i tusan ska man äta? :O
alltid lika svårt, och speciellt när man inte är sugen på något speciellt. HmHm. Funderar på att göra något med kyckling, men vad? Shit vad jobbigt det ska vara med mat :D
Ska iväg och jobba sen klockan 15.45, så har ju inte riktigt hela dagen å mig att bestämma något heller, haha :D

Funderar på att dra en vals med dammsugaren oxå :)
nej, nu är det dags att sätta fart, kanske uppdaterar mer sen :) den som lever får se!!

Take care!! ♥fredag... jag saknar dig!! ♥


Kamphundar, förbjudas?!

Sitter och kollar på en debatt på nätet angående "kamphundar", huruvida de ska förbjudas eller inte.
Jag blir så otroligt irriterad och frustrerad!! Varför ska en viss hundras förbjudas enbart för att många hamnat i fel händer?! Kan man kanske kalla dom (dom som tycker att kamphundar ska förbjudas) för "hundrasister"?
En person som inte kan hantera hundar skulle t.o.m kunna få en Golden Retriver aggressiv!!
Har (som alla vet) en helt underbar Rottisblandning, skulle inte kunna hitta en snällare och underbarare hund än honom, och att rottweiler skulle förbjudas känns helt galet. Kände tidigare en rottweiler (renrasig) som var helt underbar!!

Någon som har funderat på att hunden inte blir aggressiv av sig själv, utan det är ägaren som fostrar hunden till att bli aggressiv!? Vissa hundar har större benägenhet att bli aggressiva, absolut, men bara för att dom har benägenhet till att bli det betyder INTE att dom är det från första början!! Det behövs jobbas extra mycket med dom, och man kan inte vara "slapp" på samma sätt, men att dom av naturen skulle vara aggressiva är helt galet!!

Dom pratade även med en tjej som hade två stycken amstaff, och hon skulle bli vräkt pga att hon har två amstaff, otroligt fina och härliga hundar, men ja... dom var av fel ras! Hon bodde i ett hus där det även fanns barnfamilj m.m, och dom ville inte ha såna hundar där, för dom är "läskiga". Shiit!!! Så om jag tycker att neger/turk (eller vad som helst!!) här bredvid mig här läskig, så ska han behöva flytta?! Herregud!!! Har vi inte kommit längre än så í förståelse alltså? Dom som tror att det är enbart pga rasen har nog knappt haft en sådan ras själv, eller ens kommit i närheten av känt en sån ras.

Kanske borde börja kolla dom som har hundarna istället? Har dom någon erfarenhet? Har dom tid och vet dom hur hunden ska uppfostras? Är dom envisa och bestämda och har klara mål för sig HUR hunden ska vara?! Som sagt, kolla den som äger hunden istället för hunden i sig!!Mitt underbara hjärta!


Neeehmen kolla, en extremt farlig "kamphund", han är ju minsann rottweiler (blandras med flat coated retriver och schäfer, men 50% rottweiler och sen 25% 25 %).
Och ja, han är såååååå farlig!! Pass er vettja!


Haha, kan inte låta bli att skratta lite åt det ändå :)
Min lilla Neo, farlig.... hahahaha!! :D skrattretande till max :D
Men det var lite av mina åsikter, har säkert glömt hälften men det är som vanligt... minne som en guldfisk!
tack och tack för mig!take care! ♥
jag älskar dig!! ♥

RSS 2.0