Godnatt!

ska ta ett sista varv med mitt hjärta innan det blir sängen..
känns som att det kommer ta ett tag innan man somnar idag, så blir att förbereda med tabletter redan nu.
Jag verkligen hatar kvällar ibland!!









take care! ♥





















imorgon... ♥ jag älskar dig!

Kalas :)

Nu var det en vecka sedan man skrev sist då, känner att jag inte är någon höjdare på det här med att uppdatera, haha :) men men, kanske bara visar att jag har annat för mig om dagarna än att sitta och blogga :) yeeeey!
Pappa, Malin och Ronja åkte nyss hem, dom var här och firade mig lite :) Resten av släkten firade mig i söndags, men pappa kunde inte komma då. Men ja, nu är hela den delen överstökad!! :) *pustar ut* nu står istället matlagning och disken och väntar på mig, mindre kul det :)

Nu ska jag ta och plocka ordning här hemma efter min lilla buse som har lekt sönder sin tuggleksak så det ligger trådar överallt, blir nog att ta fram dammsugaren igen :) efter det blir det att slänga ihop någon mat som man kan ha med sig i matlåda imorgon på jobb, efter det blir det nog diskning!! :D yeeey, mycket trevlig kväll det här, haha :)

men nu ska jag ta och röra mig härifrån, får se om jag tar och uppdaterar något mer senare sen :)







take care! ♥


Födelsedag

Jaha, då har den dagen varit då! :)
då är man hela 21 år, 1 år äldre än förra året, 1 dag äldre än igår, känns inte så märkvärdigt! :)
men på söndag blir det kalas, trevligt trevligt.
Har även tillbringat 2 dagar hemma nu, sjuk... Men imorgon ska jag minsann gå till jobbet, det har jag bara bestämt mig för!! :)

nej, nu ska jag ta och lägga mig innan sömntabletterna gör för stor nytta här :P
Godnatt gott folK :)







take care!! ♥



















jag är nog ändå lite besviken på dig...

städa och dona

Ikväll blir det en lugn kväll, Neoplutten är hemma hos mamma, så jag är ensam hemma ikväll.
Ska väl ta och plocka lite här hemma, byta sängkläder och lite så. Bara strosa och ta det lugnt!
Blev inte många timmars sömn inatt, somnade väl runt 1-2, och vaknade vid kvart över 6 då William ville ha välling, och inte tyckte han att vi skulle sova mer heller för den delen. Så det var bara gå upp och ge honom välling, sen låg vi i sängen och myste ett tag innan han skulle börja leka. Men det var ändå mysigt att ha lillkillen här! :)

Nej, nu ska jag ta och avsluta mitt skrivande, ska plocka här hemma, och sen lägga mig tidigt :) upp och jobba imorgon igen, jiiiiihoooo! :)





take care! ♥




















imorgon kommer du...

Godnatt!

Usch, upp och jobba imorgon då, jobbigt värre! Jobbar 7 dagar irad nu oxå :/ men men.. ger ju pengar iaf!

Men nu ska jag ta och krypa ner i sängen och mysa med min älskade gudson som jag lånade över natten nu, min lilla änglaprins.. vad skulle jag göra utan dig? Känns skönt att ha honom hos mig inatt när jag inte känner mig på topp, han ger mig mycket glädje!!






Take care!! ♥




















förlåt för att jag inte är den bästa...


Fan...

Ibland hatar jag verkligen mig själv :( att jag aldrig kan tänka mig för vad jag säger... så jävla klumpigt!!! :(
tycke dock inte att ALLT var mitt fel denna gång, Du kan väl tänka dig in i min situation någon gång med? :(
men nej, ändå är det bara jag som mår dåligt över vad jag säger.. Det du säger sårar mig en hel del med!!

nu ska jag ta och träffa Johanna, hoppas att hon och lillprinsen kan muntra upp mig lite granna!
Mina små guldklimpar.









Take care!! ♥
















i vilket fall som helst så älskar jag dig!

Ledig

Ledig idag då, är välbehövligt!! :) har plockat och städat lite här hemma, träffade Annica och tog en promenad med Neo :) nu ska jag snart ta en promenad med skrutten igen, för att sen åka och träffa Elin!! :) ska bli väldigt trevligt, känns som evigheter sen!! men äntligen :)

Imorgon blir det jobb igen då, 08.15-17.00, skönt att äntligen jobba dag!! :) de senaste dagarna nu så har jag jobbat 13.30-22.15 :/ men men, ger ju pengar iaf!! :) är ledig på fredag, för att sen jobba 7 dagar i rad!! oh herre jisses... men jag överlever nog det med ska vi se! :)

ska kanske iväg på lite studentkalas imorgon efter jobbet med, beror på en kompis till mig har lust att ha Neo ett tag då, ska höra med henne sen tänkte jag :)

men nu ska jag ut med Neo och sen åka och träffa min min underbara vän Elin :)




take care!! ♥

Underbart!! :)

Helt underbart väder ute :)

Idag vaknade jag ute hos pappa, var barnvakt åt Ronja igår!! :) mysunge!
Så när jag kom hem vid halv tolv ungefär så var mamma och Jocke här och satte upp balkongnät så vi ska kunna ha öppet på balkongen utan att katterna rymmer :) blev toppenbra!! :)
Även mormor kom förbi en stund, vi åkte iväg till Jysk och köpte ett balkongbord som jag velat ha en längre stund, tack mormor!! :) så nu har vi ordning och jättefint ute på balkongen :) ska sätta ut en blomma där ute sen tänkte jag oxå, så det blir lite myspys :) ska bli så härligt att kunna sitta ute på balkongen :)
Jag och mormor var även nere en sväng i hundrastgården med Neo, men ja.. det var nog alldeles för varmt för honom, han bara låg där och flämtat, så vi gick hemåt istället :) så nu ligger lillaprinsen helt utslagen på golvet :)

nehe, nu ska jag väl inte sitta här mer när det är så fint väder :) ska nog ta och skura lite på balkongen tror jag, sen ska jag bort till Johanna och gå ut en sväng med Zacke :)



ha en underbar dag i detta fantastiska väder!!! :)

RSS 2.0