2012-01-16

Hej ni fina! :)

Så otroligt trött idag, men vem är jag att klaga på det?! :) började se en film igår, Jag Saknar Dig. Såg väl halva sen Var jag tvungen att sova. Den var bra, men hemsk! Jag grät och grät och grät. Mycket minnen och tankar som väcktes, men Gud, kunde inte sluta kolla på den :)

I lördags träffade jag mina fina vänner Elin och Paulina :) åt kinamat (glass med friterad banan!!) och bara myste :) underbart!

I fredags var vi på ultraljud och såg det lilla miraklet i magen, UNDERBART!! Det var nog bland det finaste och det häftigaste jag varit med om :) det var minsann en liten vilde, snurrade runt och hade sig. Häftigt att se alla rörelser men inte känna något :)
Skulle göra kub/nupp, men det tyckte inte lilla bebisen där inne. Fick därför en ny/en till tid på torsdag!! :) hihi, så lycklig att få se lilla plutt*n snart igen :D

Nej, nu måste jag jobba :)
Puss och kram och ta hand om er!! <3


2012-01-12

Hej ni underbara! :)

Vad nervös jag börjar känna mig, imorgon är det dags! Förväntansfull men nervös.

Har fått sån där lustig känsla, jag har världens finaste människor omkring mig och det vet jag verkligen, trots det känner jag mig så ensam :( förstår inte vad det är för fel....


<3 ta hand om varandra!!


2012-01-09

Hej alla fina! :) jisses vad jag är dålig på att uppdatera, har haft en hel del annat att tänka på. Var hemma hela förra veckan pga illamåendet, var även hos barnmorskan och allt såg bra ut än så länge :) nu längtar vi till på fredag!! Imorgon kommer de från malmstaden och besiktar lägenheten, kommer få massor att göra tills vi ska flytta, ih!

Tänk, på fredag ska vi få se vårt lilla mirakel i magen, lilla hjärtat!! Jag smälter bara av tanken. Tänk att vi har fått denna uppgift, denna ära! I resten av våra liv kommer vi förhoppningsvis ha denna uppgift, denna ära, att älska och ta hand om någon annan. Vi har skapat ett mirakel, ett eget litet mirakel!! :) jag är så lycklig!! Vi är lyckliga. 2 ska bli 3, eller 6 ska bli 7, om man räknar med djuren.

Jag längtar, längtar tills jag får se dig, känna dig, visa upp dig för hela världen. Jag är stolt! Du är min skatt, vår skatt. Min och Johans! <3Jag älskar dig Johan, tack för detta!! <3


RSS 2.0