Dag 5 och 6

Glömde visst skriva igår. Har jobbat, båda idag och igår. Nu är arbetsveckan slut, skönt! Har jobbat 3 dagar, men är helt slut i huvudet. Mina tabletter gör ju inte saker och ting bättre. Men jag hoppas på det bästa!
Igår och idag har tankarna fart vilt, fick igår papper från tingsrätter, angående rättegången. Nu är den verkligen inplanerad, det finns en tid, ett datum, ett namn! Jag hatar honom. Han har förstört liv, mer än vad han någonsin kan förstå. Jag vet inte om jag någonsin kommer kunna förlåta honom det!! Jag kanske inte alltid kommer att hata honom lika mycket som nu, men en vacker dag ska jag ignorera honom, vara som han var mot oss, den dagen han förstörda våra liv. Jag är rädd för att vara ute, mörkret gör mig rädd. Jag är rädd för bilar. Jag är rädd för vissa lampor, skrik. Han har förstört mig, och mina vänner!! Jag hoppas att han kommer få betala ett högt pris för det.
Jag är hjärtligt tacksam för alla som finns där, som visar oss sitt stöd bara genom att dom vill se idiotfan, hur han ser ut.
Satt ute på gården för ca 2-3 veckor sedan med en kompis. Vi hade nyss pratat om "idiothelveteskapet", hon visste vem han var. Det kommer två snubbar, jag får en otroligt äcklig magkänsla, nästan värker i magen och jag känner hur hjärtat dunkar på. De hälsar på min vän och går in i en port. Det var Han! Mannen jag HATAR så högt. Jag tar ett djupt andetag när min vän sa att det var han. Jag var glad att han gick in i porten, att han inte kom fram. Det skulle jag inte tänkt! Dom kommer ut från porten, och kommer fram till oss och börjar prata. Idiothelveteskapet pratar med MIG! Känslan jag kände i kroppen går inte att beskriva. Jag var arg, ledsen, frustrerad. Besviken. Där gick han, som vem som helst, har skadat mig så psykiskt så det inte går att beskriva. Och här kommer han och pratar med MIG! Han vet inte att jag är jag, men jag ville säga det. Hur kan han få gå fri här, när han har skadat 5 unga människor psykiskt, och 2 stycken fysiskt för resten av livet! HUR?? Det är för mig obegripligt. Han begår nya brott, brott efter brott.... Rättegången kommer få hålla på i TVÅ dagar pga alla brott. Hur kan en sån människa få gå fri? Mina vänner kunde ha dött i den olyckan!! Måste någon verkligt försvinna från denna jord för att någon ska inse vad han gör för något? Jag blir arg och ledsen, och ingenting kan jag göra.
Nej, nu funderar jag på att försöka varva ner, slänga mig i ett bad innan jag stressar upp mig för mycket. Ta en tablett, godispåsen och sen slänga mig i badet. Det är fredagsmys!Ta hand om varandra, ni vet aldrig när den sista dagen är!! ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0